MENU LUK

HURACÁN LP580/LP610-4 5.2 V10 (2014-)

DKK 61.000,00

Beskrivelse

Manifestationen af ​​fremragende biler, der er Lamborghini Huracan LP580/LP610 udstødningssystem, overgår enhver tænkelig standardudstødning, der i øjeblikket er tilgængelig for dem, der ønsker at shoppe online – og købe det perfekte tilbehør til deres Lamborghini Huracan-model.

Ved fremstilling og håndlavning af dette enestående Armytrix-tilbehør til biler, med den største præcision, er det klart, for potentielle købere er der ikke noget bedre produkt til deres Huracan end dette og turboladet design.

Målet med dette eftermarkedsprodukt er trods alt at forbedre alle facetter af udstødningslyden, med det mest bemærkelsesværdige aspekt er den lysende og passende F1-esque lyd kombineret med en ren tone i alle omdrejningsintervaller, hvilket understreger egenskaberne ved Lamborghini – bringer motoren til live igen.

Desuden giver nøgleringens fjernbetjening kombineret med vores unikke Armytrix-udstødning dig mulighed for at værdsætte den utrolige lyd og samtidig tillade driveren at lukke enhver vibration eller irriterende frekvens, når du måtte ønske det, hvilket giver mulighed for et uforstyrret og nonchalant drev.

Derudover fungerer udstødningssystemet i takt med alle tre Huracan-køremetoder, Strada, Sport og Corsa, der manipulerer de variable systemer, gashåndteringskort, gearkasse og stabilitetskontrol.

At køre køretøjet er overraskende ligetil. Men hvis du befinder dig i førersædet – et 602-køretøj med bremseslange til at være præcist, vil du helt sikkert blive fristet til at forkæle dig med et sted med uhæmmet bilindustrien lidenskab, blottet for enhver pseudo eftermarkedsrytme.

Giv din motor en ny lejekontrakt med Armytrix Huracán LP580/LP610 udstødningssystem.

Yderligere Information