MENU LUK

GT Speed/Supersport (2012-)

DKK 44.000,00

Beskrivelse

Armytrix vil gerne præsentere Bentley Continental GT Speed ​​forrør (venstre og højre) komplet med en resonator.

Overlegen i forhold til alt andet eftermarkedstilbehør bruger dette mesterværk af alt tilbehør til biler kun aluminium i højeste kvalitet, hvilket garanterer optimal strømning og reducerer overskydende forurenende gas.

Hvis du ønsker at købe det ideelle produkt til din Bentley – skal du ikke se længere end dette banebrydende Armytrix GT-forrør – den ubestridte konge af turboladet lyd og ydeevne.

Håndlavet i aluminium, Armytrix Bentley Continental GT Speed ​​forrør (venstre og højre) blev skabt med høj ydeevne og æstetisk couture i tankerne, hvilket sikrer, at din BMW er fastgjort til et produkt, der passer til en turboladet konge.

Vær opmærksom på – vi bestræber os på at præsentere vores kunder med det bedste biltilbehør kombineret med enestående kundeservice.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, vil vores team mere end glade for at lede dig gennem hele processen med at købe og få dit nye Armytrix forrør installeret rettidigt til din Bentley Continental.

Lad det være kendt, når du køber dette produkt, vil du straks vænne dig til en reel stigning med hensyn til ægte gashåndtag – og dermed sikre, at de produkter, der frigives af vores konkurrenter, er ugyldige.

Vær opmærksom på, at alle vores udstødninger er håndlavet af vores ekspert håndværkere, der har designet og skabt dette eftermarkedstilbehør ved hjælp af den nyeste teknologi.

Faktum er, at når du først går i Armytrix, går du bare ikke tilbage!

Yderligere Information