MENU LUK

GLA45 AMG

DKK 25.000,00

Beskrivelse

Med sit tidløse design er Mercedes GLA45 AMG udstødningssystem et biltilbehør, der fremkalder enestående kraft og turboladet ydelse.

Dette høje hastighed eftermarkedstilbehør tillader føreren at finde en måde at løsne den skjulte magt på din Mercedes GLA45 AMG-model ved at drage fuld fordel af bilens uudnyttede gashåndtag, drejningsmoment og omdr./min.

Ved præcist at indstille tidspunkter for dine ventiler til at åbne og lukke, giver Armytrix dig mulighed for at øge output og luft / brændstof-forhold, vil din turboudstyrede Mercedes AMG producere cirka 454 hestekræfter.

Hvis du handler online for at få en udstødning til din bil, som i sidste ende komplimenterer din motor, anbefaler vi kraftigt, at du bestiller dit biltilbehør fra os i dag.

Slutresultatet vil sikre, at Mercedes AMG viser frem en glat, lagerlignende kørbarhed. Den eneste forskel vil imidlertid være en spektakulær stigning i kraft og acceleration.

Derudover vil chaufføren være i stand til at glæde sig over alt dette uden nogen negativ indflydelse på brændstoføkonomien ved delvis gasspjæld eller krydsningshastighed.

Med hensyn til fjernbetjeningen har den programmerbare kontrolenhed et display, der viser alle funktioner i almindelig tekst på 3 forskellige sprog (tysk, engelsk og italiensk) og giver 3 grundlæggende tilstande, der skal betjenes via en fjernbetjening:

En stor fordel er, at kontrolenheden genkender førerens betjeningsegenskaber. Hvis føreren accelererer aggressivt, identificeres dette af vores enhed ved den type modtryk, der genereres, og udstødningsventilerne åbnes øjeblikkeligt. Standard acceleration kan resultere i en senere åbning af udstødningsgasventiler.

Yderligere Information