MENU LUK

CIVIC TYPE R FK2 (2015-2017)

DKK 16.000,00

Tilvalg: Disse downpipes passer til systemet.

Bemærk: inklusiv rørhaler.

Beskrivelse

Vores sortiment af RFK2-udstødningssystemer, komplet med Quad Chrome Silver Tips, er konstrueret og produceret af Armytrix-udviklingsholdet for ideel kraft kombineret med forbedret lyd.

Dette tilbehør til biler komplimenterer den turboladede VTEC-motor – skaber en superladet lyd for dem der kan lide at accelerere i solnedgangen på ægte turboladet måde.

Den nyeste teknologi, der ofte bruges i F1 og højhastighedsmotorering, blev brugt til at skabe dette unikke tilbehør i aluminium, hvilket sikrer korrosion og rust ikke vil være et problem.

Dette er det ideelle køb for bilelskere, der ønsker et produkt, der kan prale af en imponerende + 6,2 bremsehestkraft sammen med et lige så spændende + 26,7 drejningsmoment, hvilket i det væsentlige fører Honda Civic Type R til det næste niveau.

Vi taler om den ultimative FK2-opgradering komplet med innovative sportskatte- og de-cat-sektioner komplet med en fuld turbo back-udstødningsopgradering.

Unngå nogen invasive bilrytmer – når du først har besluttet at anbringe Honda Civic Type R FK2 udstødningssystem, komplet med Quad Chrome Silver Tips – du kører ikke fra A til B – du er i kraft og viser fremflydelse i form af bil couture.

Hvis du derfor ønsker at køre et køretøj, der er synonymt med moderne bilkultur – er det på tide at du omfavnede Armytrix livsstil.

Lad der ikke være nogen tvivl, Honda Civic Type R FK2 udstødningssystem, komplet med Quad Chrome Silver Tips, er det ideelle biltilbehør til dig.

Yderligere Information