MENU LUK

AVENTADOR S LP740-4 6.5L 539 V12 (2016-)

DKK 65.000,00

Beskrivelse

Når du beslutter dig for at købe Aventador S LP740-4 udstødningssystem, vil andre bilentusiaster og Lamborghini-ejere ikke prøve at se tilbage i din retning, fordi de også vil være den stolte ejer af et innovativt biltilbehør, der er fuldt af autopladet og højhastighedsstil.

De vil dog bukke under for en turbo-ladet fristelse og til sidst se på, mens du basker i ægte turbo-ladet gashåndtering, vi taler ikke om himmelrakets glæde: Armytrix giver dig mulighed for at styrke din motor om morgenen, eftermiddagen eller aftenen.

Hver gang du ønsker at gå i racerkørertilstand, lysacceleration eller glide ind i din Lamborghini og køre i fuld hastighed – være sikker, din bil er pyntet med et biltilbehør, som alle ønsker, at de kan købe online.

Et moderne design, hvilket sikrer en perfekt pasform til din Aventador. Vi taler om det bedste ideelle tilbehør til at forbedre den unikke V10-lyd i din motor. Ingen tvivl om, at du vil opleve en stigning i hestekræfter og drejningsmoment takket være en ret kompetent strøm, der går helt igennem til udstødningssystemet. Denne Armytrix-opsætning kan installeres direkte i dens eksisterende monteringspunkter. De originale vakuumrør passer direkte ind i ventilsystemet. Åbningen eller lukningen af ​​ventilerne styres af ECU, og arbejder derfor ens på samme måde som den originale udstødningsgas blev designet til at fungere. Desuden vil en trådløs fjernbetjening give dig mulighed for ved at trykke på en knap at åbne og lukke ventilerne. Dette giver dig mulighed for at vælge åbning af udstødningsventilerne når du vil, så motoren kan frigive den fulde Aventador-lyd.

Yderligere Information