MENU LUK

AVENTADOR LP700-4/LP720-4/LP750-4 SV 6.5 V12 (2011-)

DKK 75.000,00

Beskrivelse

Armytrix Lamborghini Aventador LP700-4 LP720-4 LP750-4 SV Black Coated Valvetronic lyddæmper Trådløs fjernbetjeningskit med titanium tip er synonymt med bilens historie og nostalgi ofte forbundet med den turboladede Aventador.

Tænk på de mest populære 80’erne inspirerede film inklusive Beverly Hills Cop med hovedrollen i Eddie Murphy, og du vil forstå, hvorfor et antal Ferrari- og Lamborghini-modeller var så populære, da den dybe lyd ved lav og høj RPM tog seerne på en rigtig bilcentrisk rejse.

For at understøtte en løft i magten – dette banebrydende tilbehør udstråler en muskuløs lyd – med en hel del bremsehesteevne og drejningsmoment.

Dette tilbehør leverer en behagelig lyd ved tomgang og cruise sammen med en kommanderende brøl ved højt omdrejningstal. Dette tilbehør fungerer som en direkte erstatning for fabrikken Lamborghini-systemet til forbedret sportsbillyd sammen med en reduktion i vægt, mens motoren også drager fordel af en betydelig forstærkning i form af magt.

Du kan være sikker på, tanken bag at have et Armytrix Lamborghini-udstødningssystem med, var at måle en hel del high-end bilstil og ydeevne.

Vær opmærksom på, at rabat ikke den visuelle fordel ved at have et dobbelt udstødningssystem på din Aventador, som er uden sidestykke.

Du kan være sikker – vores eneste mål er at give vores kunder suveræn tilbehør til biler og uforlignelig kundeservice.

Yderligere Information