MENU LUK

ACURA NSX MK2 (2016-)

DKK 60.000,00

Beskrivelse

Vores sortiment af Acura-udstødningssystemer, komplet med Quad Chrome Silver Tips, er konstrueret og fremstillet af Armytrix-udviklingsholdet for ideel kraft kombineret med forbedret lyd.

Dette tilbehør til biler komplimenterer den turboladede VTEC-motor – skaber en superladet lyd for dem der kan lide at accelerere i solnedgangen på ægte turboladet måde.

Den nyeste teknologi, der ofte bruges i F1 og højhastighedsmotorering, blev brugt til at skabe dette unikke tilbehør i aluminium, hvilket sikrer korrosion og rust ikke vil være et problem.

Dette er det ideelle køb for bilelskere, der ønsker et produkt, der kan prale af en imponerende + 6,2 bremsehestkraft sammen med et lige så spændende + 26,7 drejningsmoment, hvilket i det væsentlige tager Honda Acura til det næste niveau.

Vi taler om den ultimative Acura-opgradering komplet med innovative sportskatte- og de-cat-sektioner komplet med en fuld turbo back-udstødningsopgradering.

Ude af nogen invasive bilrytmer – når du først har besluttet at anbringe Honda Acura-udstødningssystemet, komplet med Quad Chrome Silver Tips – kører du ikke fra A til B – du er i kraft og viser fremtrædende form i form af bilcouture.

Hvis du derfor ønsker at køre et køretøj, der er synonymt med moderne bilkultur – er det på tide at du omfavnede Armytrix livsstil.

Lad der ikke være nogen tvivl, Honda Acura udstødningssystem, komplet med Quad Chrome Silver Tips, er det ideelle biltilbehør til dig.

Yderligere Information