MENU LUK

718 CAYMAN / S / GTS (2016-)

DKK 27.000,00

Beskrivelse

Online-shopping er fantastisk, hvis du ved, at når du først har købt et biltilbehør – ved du, at din supermotor inden for få dage kommer til live.

Når du har monteret Porsche 718 Boxster / Cayman udstødningssystem, komplet med Dual Chrome Silver Tips, til dit køretøj, vil det purres på en mild, nonchalant måde, når du kører væk med en stor del af automobilmaskiner.

Slap af og fortrolig dig med køresæderne og pedlerne, gør dig nu klar til at køre ind i bilens univers, fuld af drejningsmoment, høj hastighed, omdrejningstal, glamour og stil, der genskaber igennem til den moderne bilscene.

Velkommen til vores verden, Armytrix-stratosfæren, og gør dig klar til at fremvise for verden, at du er værdig til at blive set i et sådant køretøj, hvor kun de, der udøver magt, maskulinitet sammen med eftermarkedshjul, dele af kropssæt og turboladet stil kan erklær sejr!

Sofistikeret, velplejet og elegant; Porsche 718 Boxster ville ikke se malplaceret ud i en Mission Impossible-inspireret film.

Snart nok får du at vide alt om vigtigheden af ​​bildele, såsom luftfilter med højt flow paneler, en lav termostat for ikke at nævne en ECU-justering.

Der er ikke noget bedre biltilbehør derude eller Boxster.

Ikke kun vil denne manifestation af drejningsmoment og hestekræfter markere dig som kongen af ​​vejen – velkommen til Armytrix-verdenen!

Yderligere Information