MENU LUK

599 GTB 6.0 V12 (2006-2012)

DKK 34.000,00

Beskrivelse

FERRARI F355 udstødningssystem – Quad Chrome Silver Tips

FERRARI F355 udstødningssystem, komplet med Quad Chrome Silver Tips, er din nøgle til en biltur fuld af lyd, hastighed, gashåndtag og turboladet bilstyring.

Forestil dig dette – du glider ind i F355, og du læner dig tilbage og slapper af, mens de uberørte skræddersyede sæder passer rundt om din petit-ramme. Du er på toppen af ​​verden, kongen af ​​din helt egen Ferrari.

Men det er nu på tide at gøre sig klar til dit livs drivkraft …

Du vil opdage, at ventilerne inden i udstødningen justeres af en elektrisk motor i modsætning til en vakuum-solenoid.

Skift bilen til Sport- eller banetilstand via vælgerhjulet til førertilstand, når instrumentbrættet åbner ventilerne.

Efter at have observeret manifestationen af ​​fremragende biler – er vi sikre på, at du er enig i, at der er en betydelig forskel i lyd, når ventilen er lukket, og når den åbnes.

For det ultimative inden for magt og lyd kan hardcore-entusiaster forudindstille en tid, hvis de ønsker, at ventilerne skal åbne og lukke ved motorens omdrejninger pr. Minut eller efter hvor langt nede de sætter sin fod ned, hvilket sikrer, at dit køretøj er underlagt til en innovativ køreoplevelse, der bringer din stolthed og glæde til et helt nyt niveau.

De, der købte FERRARI F355 udstødningssystem, komplet med Quad Chrome Silver Tips, er lykkeligere end nogensinde, når de nåer vejen. Spørgsmålet er, om du også melder dig ind i Armytrix-klubben?

Yderligere Information