MENU LUK

540C/570GT/570S 3.8 V8 TWIN TURBO (2015-)

DKK 38.000,00

Beskrivelse

Armytrix McLaren MP4-12C Valvetronic lyddæmper, trådløs fjernbetjeningssæt, komplet med Titanium Matte Black Tips, er synonymt med panache i bil.

Kom bag rattet, og den superladede motor kommer til live, brølende, når du kommer væk i et rigtigt show med turboladede brøl.

Hvis du ønsker at købe dette biltilbehør som en investering i eller som en gave, vil vores lidenskabelige team mere end glade for at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til din McLaren MP4-12C.

For at understøtte et løft i magten – dette revolutionerende produkt udstråler kraftige lyde – som RPM’erne gør sig hørt.

Dette tilbehør leverer en behagelig lyd ved tomgang og cruise sammen med en kommanderende brøl ved højt omdrejningstal. Dette tilbehør fungerer som en direkte erstatning for fabrikssystemet til forbedret sportsbillyd sammen med en reduktion i vægt, mens motoren også drager fordel af betydelig forstærkning med hensyn til strøm.

Du kan være sikker på, tanken bag at have et Armytrix-udstødningssystem med, var at måle en hel del high-end bilstil og ydeevne.

Vær opmærksom på, at rabat ikke den visuelle fordel ved at have et dobbelt udstødningssystem på din bil, som er uden sidestykke.

Du kan være sikker – vores eneste mål er at give vores kunder suveræn tilbehør til biler og uforlignelig kundeservice.

Yderligere Information