MENU LUK

370Z 3.7 V6 (VQ37VHR) (2009-)

DKK 23.000,00

Beskrivelse

Når du kommer bag rattet i Nissan 370Z, komplet med et udstødningssystem og dobbelt forkromet sølvspidser, har du et biltilbehør, der giver dig mulighed for at opdage en verden med turboladet bilbremser.

Handle online, og når du har købt Nissan 370Z udstødningen – vil du opdage, at hver gang du beslutter at køre din bil – vil du deltage i et meget specielt drev – takket være den omhyggelige teknik og design med tilladelse fra Armytrix.

Fremstillet af vores team af håndværkere til de højeste standarder – vores kræsne kundebase har hidtil givet dette eksklusive produkt tommelfingrene.

Du kan være forvisset om, at den er skabt med omhu for at give din 370Z en truende holdning og give din motor et nyt stykke nyt liv!

Armytrix har i det væsentlige givet dig som chauffør kloden til at frigive hele køretøjets kraft og tilbyde en enestående mulighed for enestående ydeevne på den åbne vej, et ideelt køb for alle Nissan 370Z ejere.

Hvad angår at øge hestekræfterne og drejningsmomentet – dette biltilbehør tillader gas at filtrere igennem til udstødningssystemerne via mindstestyrke og modstand; således at der sikres et forhøjet flowfilterluftfilter, lavtemperaturtermostat og ECU-justering for at hæve lagertoppenes effekt.

Den bedste del ved enhver Armytrix-udstødning er, at man får både en nøglering med fjernbetjening sammen med en ud-og-ud-app, der mener det eller ej, er forbundet til CAN-BUS, hvilket sikrer, at chaufføren er bevæbnet med en overflod af uvurderlige data.

Yderligere Information