MENU LUK

HANDELSBETINGELSER

GENERELT

De angivende vilkår gælder for alt salg fra Armytrix.dk, så længe der skriftligt ikke er aftalt andet de to parter imellem.

Juridiske oplysninger:

 

PRISER

Alle priser på Armytrix.dk er angivet i danske kroner (DKK), og er inklusive 25% moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt.

AFTALEINDGÅELSE

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

Armytrix.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

LEVERING

Alle vores produkter på siden er inklusive forsendelse, og der vil derfor ikke blive pålagt et ekstra fragtgebyr.

Alle varer bliver afsendt med GLS, og med vores egen forsendelsesbil. Der er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme indenfor 4 – 10 arbejdsdage).

Vi tager forbehold for prisfejl, udgående varer og varer der er i restordre. Armytrix.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

BETALINGSVILKÅR

Armytrix.dk modtager betaling via bank overførsel, hvor din ordre bliver håndteret straks efter betalingen er sket. Alle priser på Armytrix.dk er angivet inklusiv moms. 

Det er muligt at finansiere din Armytrix udstødning via Ikano Bank. Læs mere om dette på finansierings siden. 

BESTILLING

For at foretage et køb på Armytrix.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
  4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte.

VED REKLAMATION ELLER FEJLLEVERING

Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi at du kontakter os pr. mail, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Armytrix.dk skal kontaktes inden vare sendes retur.

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få manglen afhjulpet. Det kan ske, hvis der går mere end to måneder fra du opdater manglen, til du klager. Hvis varen er blevet skader under transporten, er det bedste at klage omgående.

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

RETURNERING / FORTRYDELSE

Såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.

Når vi modtager varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. 

Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Ved returnering af varen betaler kunden selv fragtomkostninger forbundet med dette. Nægtet modtagelse af pakke betragtes som brug af returret.

Special bestilte vare tages IKKE retur.

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med Armytrix.dk via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mail-adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Armytrix.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes med mindre andet ønskes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Ejeren af Armytrix Danmark har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet af Armytrix.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrer ingen personfølsomme oplysninger.
 
På Armytrix.dk benytter vi logstatistik. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne.
 
Dataansvarlig er Armytrix Danmark.
 
Som registeret hos Armytrix.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du får også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der eer registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Armytrix Danmark via e-mail: salg@armytrix.dk.