MENU LUK

FUNKTIONER & FORDELE

UDSTØDNINGSKVALITET

Armytrix står for filosofien om at bevæge dit køretøj med den mest avancerede udstødningssystemteknologi, der vil udfordre alt, hvad du troede, du vidste om ydelseskørsel.

Vi skaber ikke kun udstødninger, men skaber også oplevelser. Ved at kombinere viden og indsigt fra vores tyske og japanske ingeniører er Armytrix fyrtårnet for revolutionerende design og mesterlig fremstilling. Vi er ubestridt en af de bedste producenter af high-end ydelsesudstødningssystemer i bilindustrien i dag.

ARMYTRIX PERFORMANCE

Vi værdsætter det faktum, at alle højtydende køretøjer er sofistikerede maskiner bygget til at tilfredsstille vores ønske om at afprøve grænserne. Følgelig skal udskiftningen af eftermarkedet være i stand til at tage straffen og skubbe dem ud over det tænkelige.

VALVETRONIC SYSTEM

Vores innovative Valvetronic-teknologi skaber en hidtil uset alsidighed for bilejere. Et simpelt tastatur, et tryk på en knap; du bestemmer hvornår og hvordan du vil blive hørt. Vi giver magten tilbage til chaufføren; en til at herske over dem alle. APP’en understøtter både Android- og iOS-systemer på tværs af en lang række platforme af smartphones, tablets og andre mobile enheder. Fra en udpeget enhed kan du præcist måle køretøjets ydelse på det nøjagtige øjeblik.

ARMYTRIX APP

Vores innovative Valvetronic-teknologi skaber en hidtil uset alsidighed for bilejere. Et simpelt tastatur, et tryk på en knap; du bestemmer hvornår og hvordan du vil blive hørt. Vi giver magten tilbage til chaufføren; en til at herske over dem alle. APP’en understøtter både Android- og iOS-systemer på tværs af en lang række platforme af smartphones, tablets og andre mobile enheder. Fra en udpeget enhed kan du præcist måle køretøjets ydelse på det nøjagtige øjeblik.

ARMYTRIX CEL DELETE

Armytrix Check Engine Light sletnings teknologi garanterer, at din sjov aldrig stopper! OBDII-donglen er designet til øjeblikkeligt at opdage og slette katalytisk udløste fejlkoder og er beskyttet mod mulig forstyrrelse af ydeevnen. Du er en mand på en mission, kan ikke blive forkælet af overkompliceret installation, vedtage plug-n-play-opsætningen for dit liv i den hurtige linje og helt fordybende køreoplevelse.

! Advarsel !

• O2-sensor udløses kun for sletning af motorlys,

• Kontakt din forhandler, hvis CEL stadig opstår, selv efter installationen,

• Kun 2008 og nyere modeller med standard ISO OBDII-system understøttes.

ARMYTRIX CAT SIMULATOR

Armytrix katalysatorudskiftningsdele som forrør, de-cattede rør er forsynet med en  cat-simulator. I kombination med terminatoren forhindrer den kontrol af motorlampen / fejlkoder.

! ECU remap er ikke nødvendigt.
! Ikke alle koder kan blive slettet, tjek venligst med os før bestilling!

ARMYTRIX OBDII TRÅDLØS REMOTE CONTROL KIT

OBDII trådløst fjernbetjeningssæt er kompatibelt med andre udstødningsmærker, der har et vakuumstyret Valvetronic-system.

Kontroller venligst med os, før du køber.

Fjern kontrollemotorlyset forårsaget af andre mærker af udstødningssystemet. Tilføjelse af mere funktionalitet til dit Valvetronic udstødningssystem med OBDII trådløs fjernbetjeningssæt fra Armytrix.

ARMYTRIX KERAMISK COATING

Vi har keramisk belægning som ekstraudstyr på vores nedløbsrør / sportskatrør, og nogle af vores udstødningssystemer er standard udstyret med en keramisk belægning. Denne keramiske belægning bruges som varmeskærmning for at forhindre udsættelse af varme til dele omkring udstødningen eller til at sænke varmen i motorrummet for at have mere kold luft til luftindtaget, hvilket resulterer i bedre ydelse.

ARMYTRIX RUSTFRIE UDSTØDNINGER

På grund af dens tætte koncentration producerer udstødninger af rustfrit stål en dybere og fyldigere lyd. Evnen til at modstå korrosion og farvning sammen med lav vedligeholdelse og attraktiv glistering gør det til et ideelt materiale at bruge. Selvom T304 har gode korrosionsbestandighedsegenskaber, er det ikke garanteret at forhindre korrosion. Hvis du bor i nærheden af saltvand eller i et snedækket område, anbefales det at spørge efter en valgfri belægning for fuldt ud at forhindre korrosion. Opgradering til et rustfrit stål-system sparer en masse vægt i forhold til den voluminøse lagerudstødning. Rustfrit stål T304 er en betydelig opgradering i forhold til sin fabriks modstykke.

ARMYTRIX TITANIUM UDSTØDNINGER

Titanium er et let og ekstremt stærkt materiale, der er ekstremt holdbart. Titanium er ekstremt modstandsdygtig over for varme, korrosion, revner og besvimelse. Derfor er titanium den bedste vej at gå med en udstødning for maksimal ydelse og tilgængelig for Super biler.

Lyden produceret ved hjælp af titanium er virkelig en af en slags.

– Lavt omdrejningstal – det er en dejlig beroligende rumble

– Mellemtone – rumlen er forstærket, men sprød

– Høj omdrejningstal – det bliver skræmmende højt og lidenskabeligt kraftigt.

ARMYTRIX TÜV/EC GODKENDELSE

Der er ikke TÜV godkendelse på Armytrix udstødningssystemer endnu.